Motta varsel når søker oppdaterer sin søknad

Brukere i Jobbadmin kan nå aktivere varsling ved oppdatering av søknad.

Innstillingene setter brukeren selv inne på «Min profil». Bruker velges om han/hun vil varsles på «min side» i Jobbadmin, på epost, eller begge steder.

Varsel må være slått «På» på den aktuelle stillingen for at bruker skal motta varselet.

Denne funksjonaliteten gjør det mulig for arbeidsgiver å oppfatte endringer som har blitt gjort av jobbsøker.