Endre navn på opplastet annonsebilde

Det er mulig å endre navn på opplastede annonsebilder i Jobbadmin, slik at disse lettere kjennes igjen i dropdown-meny når bilde senere skal velges i en annonse.

Gå til «Vedlikehold» og til «Bildebank». Der får du se en oversikt over bilder som er lastet opp i Jobbadmin. Trykk på «Rediger» til høyre for bildet.

Endre navnet på bildet ved å skrive inn ny bildetittel i tekstfeltet, slik bildet under viser. Husk å lagre endringen.