Innstillingsmal

Administrator har mulighet til å bygge innstillingsmal under "Maler" på  vedlikeholdsmenyen. Malen kan hentes opp på stilling senere slik at saksbehandler kan arbeide med innstillingen i Jobbadmin.

1. Under «Vedlikehold» i hovedmenyen trykker du på «Maler».
  2. Du får se en oversikt over malene du har tilgang til å redigere - og kan opprette ny mal via valg oppe til venstre i skjermen.
  3. Trykk på «Ny mal» og velg deretter «Dokumentmal».
  4. Gi malen et navn og velg eventuelt eierenhet. Dersom innstillingsmalen skal være tilgjengelig for alle avdelinger/enheter velger du globalt nivå.
  5. Skriv inn tittelen/emnet på malen, typisk "Innstilling".
  6. I tekstboksen kan du bygge selve innstillingsdokumentet. Dette kan bestå av tekst du skriver inn, samt variabler som fletter inn informasjon når malen hentes opp på stillingen.
  7. Du setter inn variabler i innstillingsmalen ved å trykke på "Flettekode" i editoren. Før du velger ønsket variabel setter du markøren der du ønsker at flettekoden settes inn i malen. Når du trykker på ønsket variabel settes denne inn.
  8. Trykk på «Lagre» når du er ferdig.

Malen kan nå hentes opp under arkfanen "Dokumenter" på en gitt stilling.