Endre navn på opplastet annonsebilde

Det er mulig å endre navn på opplastede annonsebilder i Jobbadmin, slik at disse lettere kjennes igjen i dropdown-meny når bilde senere skal velges i en annonse.

Gå til "Logo/bilde" på Vedlikeholdsmenyen. Der får du se en oversikt over bilder som er lastet opp i Jobbadmin. Trykk på "Rediger" til høyre for bildet.

Endre navnet på bildet ved å skrive inn ny bildetittel i tekstfeltet, slik bildet under viser. Husk å lagre endringen.