Registrere intervjunotat

Det er nå mulig å registrere notat etter gjennomføring av intervju med en kandidat i Jobbadmin.
Notat fra intervjuet registreres under arkfanen "Detaljer" inne på den enkelte kandidaten.

Hver bruker som har deltatt på intervjuet kan registrere sine egne notater, og alle notater logges med detaljer om tidspunkt og hvilken bruker som har registrert inn notat.

Samlede intervjunotater vil være synlige inne på arkfanen "Detaljer" på den enkelte kandidaten.

Hver bruker kan slette/redigere sitt eget intervjunotat, men har ikke mulighet til å slette eller redigere notater registrert inn av andre.