Referanseintervju

Det er mulig å registrere notat fra intervju av referanser i Jobbadmin.

"Referanseintervju" legges til under "Behandle"-meny inne på hver enkelt søker, samt i "Behandle"-hjulet til høyre for hver søker i søkeroversikten.

Alle referanser som søkeren har registrert i søknaden sin vil hentes opp, og notat fra intervjuet med referansen kan legges inn. Det er også mulig å registrere inn dato for når referanseintervjuet ble gjennomført.

Etter at referanseintervjuet er registrert vil det fremkomme under arkfanen "detaljer" inne på den enkelte kandidaten.