Nytt valg under vurdering av kandidat

Valget «Ikke vurdert» er lagt til under vurdering av kandidater i Jobbadmin.

Alle søknader vil være default «Ikke vurdert» når de kommer inn i systemet.
Saksbehandler gjør en formell vurdering av søknaden fra "Behandle"-menyen i søkeroversikten, eller inne på den enkelte kandidat.

Saksbehandler gjør sin vurdering ved å trykke «Ja» eller «Nei», slik som i dag, men kan også omgjøre vurderingen ved å velge "ikke vurdert".