Invitere søkere til intervju

Når du skal invitere søkere til intervju gjør du følgende:

1. Marker søkerne i listen
  2. Klikke "Behandling" og "Inviter til intervju".
  3. I dialogvinduet du får opp kan du nå sette dato og tidspunkt og eventuelt status, i tillegg til nærmere opplysninger til søkerne som skal inviteres.
  4. Når dette er lagret får du muligheten til å sende en melding til søkerne der alle disse opplysningene flettes inn automatisk.

Prosessen kan gjentas flere ganger om de er behov for flere intervjurunder.

Her kan lese om hvordan du kan laste ned en fil til Outlook med dato og tidspunkt med intervjuet.