Hvordan hente ut ulike rapporter fra en stilling

"Ta ut rapport" lar deg laste ned ulike rapporter og lister ut fra et utvalg av en eller flere kandidater på stillingen som du kan laste ned som PDF.

• Enkel, utvidet og fyldig kandidatrapport - med eller uten merknad/vurdering: Liste over kandidatene med ulike detaljnivå.
  • Loggoversikt: Loggføring av de ulike kandidatenes handling og saksbehandling som er gjort søknadene.
  • Kontaktliste: Kontaktinformasjon til valgte kandidater
  • Intervjuliste: Kontaktinformasjon og intervjudetaljer for valgte kandidater
  • Screeningbesvarelser: Svar på screeningspørsmål, kan også lastes ned i Excel-format.
  • Egendefinert: Lar deg lage en rapport på basert på et utvalg av opplysninger