Opprette innsynsgrupper

Administrator eller ansvarlig saksbehandler kan tildele stillingsinnsyn til andre gjennom arkfanen «Innsyn» på en gitt stilling. Innsyn kan tildeles til enkelt-brukere eller til pre-definerte grupper, slike som innstillingsråd. Se bilde under.

For at gruppeinnsyn skal kunne tildeles må gruppene først være opprettet under Vedlikehold i Jobbadmin. Det er mulig å opprette flere grupper, eksempelvis flere innstillingsråd. Se bilde under.

Skjermbilde Venstre: «Innsynsgrupper» i Vedlikeholds-menyen, med oversikt over tilgjengelige grupper, samt mulighet til å opprette ny. Skjermbilde Høyre: Valg av gruppemedlemmer, der du søker opp tilgjengelige brukere og legger dem til i gruppe.