Slette konto på Jobbnorge

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt velge å slette din jobbsøk-konto på Jobbnorge.

Gå til:

• Min profil
  • Bla ned til du finner "Slett konto"
  • Trykk på "Slett kontoen her"
  • Du må bekrefte at du ønsker å slette kontoen, og deretter blir du logget ut.

Dersom du har aktive søknader inne hos en eller flere arbeidsgivere, vil ikke disse slettes selv om du sletter kontoen din.

OBS: Dersom din Jobbnorge-konto har vært inaktiv i lengre tid (over 3 år) vil kontoen bli automatisk slettet. I forkant av sletting sendes det ut et varsel til deg (søker), hvor du gis mulighet til å re-aktivere tilgangen gjennom å logge inn. Det er ikke mulig å gjenopprette kontoer som er slettet.