Slette konto på Jobbnorge

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt velge å slette din jobbsøk-konto på Jobbnorge.

Dette gjør du under "min profil" når du er innlogget.

Dersom du har aktive søknader inne hos en eller flere arbeidsgivere, vil ikke disse slettes selv om du sletter kontoen din.

OBS: Dersom din Jobbnorge-konto har vært inaktiv i lengre tid (over 1,5 år) vil kontoen bli automatisk slettet. I forkant av sletting sendes det ut et varsel til deg (søker), hvor du gis mulighet til å re-aktivere tilgangen gjennom å logge inn.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse