Bruk av cookies

Egne cookies

Disse brukes for funksjonalitet på nettsidene våre

ASP.NET_SessionId
Brukes for å skille brukere fra hverandre

LastViewedJobs
Brukes for holde oversikt sist sette stillinger

SavedJobs
Dine sist sette stillinger

SERVERID
Brukes for å lede trafikk til en av flere servere

jobbnorge.language
Angir hvilket språk en bruker har valgt

jobbnorge_gotoMyPageCookie
Brukes for å vise om du er logget inn som jobbsøker eller arbeidsgiver

jobbnorlogin
Login-info

fileDownloadToken
Brukes i forbindelse med nedlasting av filer

Tredjepartscookies

Analyse

Dette er cookies som brukes av verktøy vi benytter for å lettere kunne videreutvikle tjenestene våre på en best mulig måte. De rapporterer tall for hvor mange som besøker nettsiden og hvilke tjenester de bruker. Ingen personinfo blir lagret i forbindelse med dette.
Google Analytics

Sosiale medier

addthis.com
Brukes i forbindelse med deling av stillinger i sosiale medier.
facebook.com
linkedin.com
youtube.com

Annonsering

Disse verktøyene gjør at vi kan vise deg relevante stillingsannonser andre steder på internett, gjennom å registrere om du har sett en stilling før, og hvor lenge det er siden du så den.
Delta Projects - Deaktivering: https://www.deltaprojects.com/opt-out/