Videoannonse

Dersom du ønsker ekstra oppmerksomhet rundt din bedrift eller en enkelt stilling kan vi hjelpe deg å lage en videoannonse på inntil ett minutt.

Vi bruker eksisterende bilder fra arbeidsplassen eller korte videosnutter dere har tilgjengelig og setter disse sammen til en rekrutterings-video med passende tekst for stillingen eller bedriften du ønsker å profilere. Videoen leveres i tilpasset format som kan brukes i annonsen på Jobbnorge, Facebook, Finn og andre kanaler.

Se eksempel på videoannonse her.

Introduksjonstilbud: 5000,- eks mva under forutsetning av at kunden kan levere minst 5 relevante bilder og eventuelt noen korte videofilmer.

Dersom dere ikke har bilder eller korte videosnutter tilgjengelig kan vi bistå med dette på forespørsel og konsulenttimepriser gjelder.

Vår leveranseprosess er normalt innen 3-5 virkedager avhengig av omfanget på arbeidet.