Innstillingsdokumentet

For å opprette et innstillingsdokument, velg fanen for "Dokumenter" inne i den aktuelle stillingen.

Velg der "Innstillingsdokument" fra listen over tilgjengelige dokumenter å opprette.

I innstillingsdokumentet vil data fra saksbehandlingen av søkere automatisk flettes inn på de riktige stedene.

Vær obs på innstillingsdokumentet ikke er dynamisk, så opplysninger og søkerdata hentes kun inn når det først opprettes. Endringer som gjøres i saksbehandlingen av søkere etter dokumentet er opprettet vil ikke overføres til dokumentet. Vi anbefaler å opprette dokumentet når all øvrig saksbehandling er gjennomført.