Innstillingsdokumentet

Dersom du i rekrutteringsprosessen benytter mulighetene for å legge inn opplysninger på jobbsøkerne vil du kunne opprette et innstillingsdokument til bruk i saksbehandlingen.

Dette lar deg effektiv gjenbruke data fra saksbehandlingen i et ferdig oppsatt innstillingsdokument, som gjør at du slipper å jobbe med denne utenfor Jobbadmin.

Følgende flettes inn i innstillingsdokumentet:

• Hvor stillingen er lyst ut
  • Antall søkere og kjønnsfordeling.
  • Antall søkere med registrert ikke-vestlig innvandrerbakgrunn, funksjonsnedsettelse og overtallighet i staten, og hvor mange av disse som er innkalt på intervju.
  • Antall interne, trukkede og kvalifiserte søkere.
  • Navn, alder, omtale og vurdering av søkere innkalt på intervju.
  • Rangering av innstilte søkere, med begrunnelse for rekkefølgen.

Noen av disse opplysningene, som antall søkere og opplysninger de selv har registrert, kommer alltid med, mens øvrige opplysninger må saksbehandler legge inn selv.

Disse detaljene kan du registrere inn på den enkelte søker, under "Detaljer".

Knappen for "Behandle" lar deg registrere inn disse opplysningene.

For å opprette et innstillingsdokument, klikk deg inn til "Dokumenter" og "Opprett nytt dokument".

Opplysninger som er registrert på jobbsøkerne, vil nå flettes inn i dokumentet. Endringer som gjøres i saksbehandlingen etter dokumentet er opprettet vil ikke flettes inn. Vi anbefaler å opprette dokumentet når øvrig saksbehandling er gjennomført.