Melding fra arbeidsgiver

Meldinger fra arbeidsgiver sendes til postboksen i din Jobbsøkerkonto. Du får varsel til din e-post om at melding er tilgjengelig i din postboks. Dersom meldingen kan besvares gjøres dette ved å benytte deg av svar-knappen i meldingen.

Dersom det ikke er en svar-knapp i meldingen har ikke arbeidsgiver gjort det mulig å besvare meldingen. Du må isåfall kontakte arbeidsgiver direkte om du ønsker det. Kontaktinformasjon finner du i stillingsutlysningen som ligger under "sendte søknader" i din Jobbsøkerkonto.

Har du fått et vedlegg i meldingen du har problemer med å åpne? Se forslag til løsninger her.