Trekke søknad

For å trekke din søknad kan du gjøre følgende:

• Gå til "Sendte søknader" i menyen til venstre.
  • Trykk på "Velg" til høyre for søknaden din
  • Trykk på "Trekk" i nedfallsmenyen

• Du må bekrefte at du ønsker å trekke søknaden i et eget vindu:

Dersom søknadsfristen på stillingen ikke har gått ut, vil din søknad trekkes automatisk når du trykker på knappen og bekrefter handlingen. Du vil motta en bekreftelse på trekking av søknad i din postkasse.

Dersom søknadsfristen på stillingen er gått ut, må arbeidsgiver behandle din forespørsel om å trekke søknaden. Søknaden blir derfor ikke automatisk trukket når du trykker på knappen. Når arbeidsgiver godkjenner din forespørsel om å trekke søknad vil du motta bekreftelse på dette i din postkasse, og søknaden forsvinner fra "Sendte søknader". (Arbeidsgiver har ikke mulighet til å gjøre noe annet enn å godkjenne forespørsel om trekking.)