Trekke søknad

For å trekke din søknad kan du gjøre følgende:

• Logg på din jobbsøker konto.
  • Gå til "Sendte søknader" i menyen til venstre.
  • I oversikten over sendte søknader vil du til høyre i raden kunne klikke på Trekke-knappen for å trekke din søknad.

Dersom søknadsfristen på stillingen ikke har gått ut, vil din søknad trekkes automatisk når du trykker på knappen og bekrefter handlingen. Du vil motta en bekreftelse på trekking av søknad i din postkasse.

Dersom søknadsfristen på stillingen er gått ut, må arbeidsgiver behandle din forespørsel om å trekke søknaden. Søknaden blir derfor ikke automatisk trukket når du trykker på knappen. Dersom arbeidsgiver godkjenner din forespørsel om å trekke søknad vil du motta bekreftelse på dette i din postkasse, og søknaden forsvinner fra "Sendte søknader".