Hvordan laste opp vedlegg

I "Mine vedlegg" i din jobbsøkerkonto kan du laste opp vedlegg som kan brukes til jobbsøknader. Du kan også angi hvilken type hvert enkelt vedlegg er, slik at arbeidsgiver enkelt kan finne frem det de ønsker av vitnemål, attester og andre typer dokumenter.

Vær oppmerksom på at vedleggene du har lastet opp til "Mine vedlegg" ikke legges automatisk til i søknadene du sender inn. For hver jobbsøknad må du velge hvilke vedlegg du ønsker å legge ved søknaden.

Vårt system har bestemmelser for opplasting av vedlegg:

• Søkers totale maksgrense for opplasting av vedlegg er 30 MB.
  • Gyldige filtyper for opplasting er: .jpg .jpeg .png .doc .docx .pdf.
  • Filnavnet kan ikke inneholde følgende tegn: & ' < > ° \" ,

Er et eller flere av vedleggene dine for store anbefaler vi at du sjekker veiledningen for å komprimere vedlegg.

Er det fremdeles ikke nok lagringsplass til dine vedlegg? Se alternative lagringsmetoder her.

Er et av vedleggene dine passordbeskyttet eller korrupt? Da vil de ikke kunne lastes opp. Les mer om dette her.

Har du sendt inn en søknad og ønsker å legge til flere vedlegg kan du lese veiledningen for å oppdatere søknaden her.