Legge til vedlegg i en søknad som er sendt inn

Før fristen går ut:

• Før søknadsfristen på stillingen går ut, kan man laste opp flere vedlegg i søknaden. Dette gjør man ved å:
    • Gå til "Sendte søknader" i menyen til venstre
    • Klikk på "Velg" på høyre side i den aktuelle stillingen
    • Velg "Oppdater" i nedfallsmenyen
    • Les mer om dette her.

Etter fristen går ut:

• Dersom søknadsfristen har passert må du kontakte arbeidsgiver for å få muligheten til å sende inn nye vedlegg. Arbeidsgiver har mulighet til å sendte ut invitasjon til å oppdatere søknad.
    • Når arbeidsgiver sender ut invitasjon for å oppdatere søknad, så mottar du en link som er åpen i 48 timer. Du kan bruke linken flere ganger i løpet av de 48 timene, så lenge du ikke sender inn oppdateringen. Det er kun mulig å sende én oppdatering per link.