Johanne Mosti Borøy - Markedsansvarlig

Johanne har jobbet hos oss siden juni 2014. Hun har utdanning innen markedsføring, økonomi, og digital markedskommunikasjon. Johanne har kunnskap og erfaring i bruk av Google sine produkter og jobber med målgruppestyrt annonsering både internt og for kundene våre. Facebook, Google, LinkedIn, og Instagram er kanaler hun har god kjennskap til, og bistår gjerne med rådgivning slik at du når den aktuelle målgruppen. Hun er også sertifisert i programmatiske annonsekjøp. Johanne er effektiv, blid og opptatt av å gjøre det lille ekstra for kunden. Hun holder gjerne kurs og foredrag innen treffsikker stillingsannonsering.

Epost: johanne@jobbnorge.no

Telefon: 970 88 552