Jørn Novik - Rådgiver annonse/media

Jørn har jobbet hos oss i hele 22 år. Han har utdannelse som grafisk formgiver og typograf, og har erfaring fra trykkeri og reklamebyrå. Ønsker du deg en annonse litt utenom det vanlige? Jørn lager gjerne kreative annonser og bistår med medierådgivning slik at du når din drømmekandidat. Han har lang erfaring og god kunnskap om stillingsannonsering slik at du kan stole på at annonsen din er i gode hender.

Epost: jorn@jobbnorge.no

Telefon: 75 54 22 35