Elisabeth Veimoen - Rådgiver annonse/media

Elisabeth har fagbrev som mediegrafiker, og har jobbet både på trykkeri og i avis før hun begynte i Jobbnorge sommeren 1996. Hun har lang og god erfaring med utforming av annonser og ulike kanalvalg/medier. Ettersom mediebildet er i stadig endring har hun også tilegnet seg kunnskap og erfaring innenfor annonsering i sosiale medier og programmatisk annonsering. Elisabeth er effektiv, ryddig og meget dyktig.

Epost: elisabeth@jobbnorge.no

Telefon: 75 54 22 37