Sosiale medier

Stillingsannonsering i sosiale medier

Våre annonserådgivere har høy kompetanse og erfaring i bruk av sosiale medier til stillingsannonsering. Sosiale medier gir deg svært god mulighet for å vise annonsen din til en spesifikk målgruppe.

Når du bestiller en annonse i sosiale medier tar vi alltid kontakt med deg angående målgruppe, budsjett og innhold i annonsen. Innhold er viktig for å fange oppmerksomheten til din potensielle søker.

Vi følger opp annonsen din underveis, og sender deg en detaljert rapport over oppnådd resultat. Denne inneholder blant annet visningstall, klikk og målgruppen du har nådd.

Gode grunner til å annonsere på sosiale medier:

• Effektivt
  • Rimelig
  • Bra effektmåling
  • Gode resultater

Dersom dette er interessant for deg må du gjerne kontakte oss for å se hva vi kan bidra med.

Telefon: 75 54 22 20

Epost: post@jobbnorge.no