Bannerannonsering

Bannerannonser er annonseplass som selges på ulike nettsteder. Annonsene har ulike formater og priser (enten fast eller visning-/klikkbasert) og plasseres enten på forsiden, gjennomgående på alle sider eller på artikler – på en eller flere plattformer (desktop/mobil/tablet).

Gjennom bannerannonsering treffer du potensielle kandidater i et modus der de ikke nødvendigvis tenker på å bytte jobb. Det er her du kan vekke nysgjerrigheten til de gode kandidatene. Ved å vise annonsen i et miljø som er relevant for aktuelle kandidater, øker sannsynligheten for at annonsen din oppfattes som interessant.

Fordeler med bannerannonsering:

• Effekten er målbar
  • Muligheter for rapportering underveis
  • Du treffer de passive jobbsøkerne
  • Employer branding

Jobbnorges medierådgivere hjelper deg med kanalvalg og utforming og sørger for innhenting av gode skreddersydde tilbud fra media.

Telefon: 75 54 22 20

Epost: post@jobbnorge.no