Programmatisk annonsering

Programmatiske annonsekjøp gir deg mulighet til å kjøpe svært mange annonseplasseringer gjennom et system. Systemet kjøper annonseplasseringer på tusenvis av nettsider som er tilgjengelig i deres nettverk. Du bestemmer selv budsjett. Det er den definerte målgruppen som avgjør hvor og når bannerannonsen blir vist. Målgruppe defineres av blant annet alder, kjønn og interesser.

Fordeler med programmatisk:

• Det er fleksibelt med tanke på budsjett
  • Kostnadseffektivt
  • Det gir god målretting slik at annonsen kun vises til din utvalgte målgruppe
  • Svært gode muligheter for effektmåling og optimalisering

Utfordringen med programmatisk annonsering er at det kreves høy kompetanse på verktøyene man bruker for å oppnå gode resultater.

Høres det interessant ut? Vil du vite mer? Våre annonserådgivere har verktøyene som trengs for at du skal lykkes med programmatisk annonsering.

Telefon: 75 54 22 20

Epost: post@jobbnorge.no