Hvordan ta ut rapporter

Å ta ut rapporter forutsetter at du har global administrator tilgang.

Ta ut rapport på alle stillinger:

1. Trykk på «Rapporter» i menyen.
  2. Velg hvilken periode du ønsker rapporten for.
  3. Velg hvilken type rapport du skal ta ut og hva rapporten skal grupperes på.
  4. Dersom du velger «Egendefinert»-rapport må du hake av for hva du ønsker rapporten skal inneholde.
  5. Åpne aktuell rapport ved å trykke «Last ned».

NB: Rapporten åpnes i Excel, og den kan sendes til egendefinerte mottakere ved å trykke «Send».

Ta ut rapport fra et utvalg stillinger:

1. Gå til «Mine stillinger».
  2. Hak av for de stillingene du ønsker å ta ut rapport fra.
  3. Trykk på «Ta ut rapport».
  4. Velg ønsket type rapport og hvordan rapporten skal grupperes.
  5. Dersom du velger «Egendefinert»-rapport må du hake av for hva du ønsker rapporten skal inneholde.
  6. Trykk «Last ned», eller «Send» om du ønsker å sende rapporten på epost.

NB: Rapporten åpnes i Excel.