Postmal

For å opprettet nye maler forutsetter det at du har tilgang til vedlikeholdsmenyen.

1. Under «Vedlikehold» i menyen til venstre trykker du på «Maler».
  2. Velg «Filtrer oversikt» om du ønsker å kun se en bestemt type maler.
  3. Trykk på «Ny mal» og velg deretter «Postmal». Denne typen mal kan benyttes under kommunikasjon med søkerne.
  4. Gi malen et navn og velg eventuelt eierenhet. Dersom den skal være tilgjengelig for alle avdelinger/enheter velger du globalt nivå.
  5. Skriv inn tittelen/emnet på malen. Husk at emnet blir overskriften på meldingen og vil vises for jobbsøker.
  6. I tekstboksen lager du det ferdige brevet. Knappen som ser ut som et hvitt ark med to røde klemmer kan om ønskelig benyttes for å opprette variabler. Disse vil senere flette inn informasjon i meldingen. Lag teksten så generell som mulig slik at den lett lar seg gjenbruke.
  7. Trykk på «Lagre» når du er ferdig.

Malen kan benyttes under sending av brev til en eller mange søkere.

NB: Det er mulig å legge inn malen på flere språk.