Brevmal for avslag ved unntak fra offentlighet

For å opprette en brevmal for avslag ved unntak fra offentlighet forutsetter det at du har tilgang til vedlikeholdsmenyen.

1. Under «Vedlikehold» i menyen trykker du på «Maler».
  2. Velg «Filtrer oversikt» om du ønsker å kun se en bestemt type maler.
  3. Trykk på «Ny mal» og velg deretter «Mal for avslag v/unntak offentlighet».
  4. Gi malen et navn og velg eventuelt eierenhet. Dersom den skal være tilgjengelig for alle velger du globalt nivå.
  5. Skriv inn tittel og tekst i feltene for dette. Knappen som ser ut som et hvitt ark med to røde klemmer kan benyttes for å opprette variabler. Disse vil senere flette inn informasjon i meldingen.
  6. Legg til flere språk om det er ønskelig.
  7. Trykk «Lagre» når du er ferdig.

Mal er nå opprettet og kan hentes opp idet forespørsel om unntak fra offentlighet skal avslås.