Hva er «Etiketter»?

Når det opprettes en ny stillingsannonse har man mulighet for å legge inn etiketter (søkeord) slik at det blir lettere å finne igjen stillingen ved et senere tidspunkt. Dersom du søker etter etikettene under «Mine stillinger» vil du få opp en liste over alle stillinger merket med dette søkeordet.

Brukere som er administratorer og har tilgang til vedlikeholdsmenyen har et menypunkt som heter «Etiketter». Her kan du se en oversikt over alle etikettene som er knyttet mot stillinger, samt slette eller redigere disse.

NB: Det kan knyttes flere etiketter mot en stilling.