Publisere stilling til tilleggstjenester

Når du oppretter eller redigerer en stilling kan du velge å publisere den til tjenester i tillegg til Jobbnorge.no. Dette gjøres i trinn 4 (Publiseringsvalg) i annonseredigeringen.

NB: Stillingen må være publisert på jobbnorge.no før du kan velge tilleggstjenester.

De vanligste tilleggstjenestene er NAV.no og Finn.no.

NAV:

• Velg «Legg til».
  • Fyll inn adresse og postnummer til arbeidssted dersom det ikke allerede er fylt inn i feltene.
  • Trykk «Lagre».

Finn.no:

• Velg «Legg til».
  • I boksen som kommer opp må feltene merket med * fylles ut. Her må du også velge «Stillingskategori».
  • Trykk «Lagre».

Trykk på «Publiser til tilleggstjenester» for å publisere stillingen til valgte tjenester.

Andre tjenester:

Også andre tjenester er tilgjengelig i denne menyen. Eksempler på dette kan være Google, Facebook, Linkedin, Euraxes, Researchgate og en rekke andre nasjonale og internasjonale medier og jobbportaler.

Ta kontakt med vår annonsekonsulent dersom du ønsker å publisere stillingen til andre tjenester enn de du finner i menyen.

OBS: Annonsesporing

Ønsker du at jobbsøker skal kunne melde fra om hvor han eller hun ble kjent med stillingsutlysningen? Les hvordan du bruker annonsesporing.