Opprette dokumenter og innstillingsdokument

Det er mulig å opprette dokumenter knyttet til en stilling.

1. Gå til en stillingen du ønsker å opprette dokument for.
  2. Trykk på arkfanen «Dokumenter». Her kan du enten velge å opprette et tomt dokument, eller et innstillingsdokument basert på en innebygd mal.

Dersom du velger «Fra mal: Innstillingsdokument», vil du kunne opprette et eget innstillingsdokument for denne stillingen basert på data som er hentet inn automatisk og data du fyller inn manuelt.

Alternativet «Tomt dokument» gir deg muligheten til selv å opprette dokumenter etter eget ønske.

NB: Begge typer dokumenter kan tas ut i PDF og redigeres i av andre saksbehandlere på samme stilling. Du kan også velge å låse for redigering for andre saksbehandlere.