Sette opp varsel

Du har mulighet til å sette opp varsling for hendelser på stillinger du har innsyn i. Før du slår på varsling kan du angi hva du ønsker å varsles om, og hvordan du vil motta varsler.

Innstillinger for varsling kan blant annet settes fra den enkelte stilling.

1. Gå inn i stillingen du ønsker varsling for.
  2. Trykk på «Varsling» og velg «På».
  3. For å endre varslingsinnstillingene dine trykker du på «Innstillinger».
  4. Sett opp hvilken type varsling du ønsker.
  5. Trykk «Lagre».

Varsling kan også endres fra «Min profil».

1. Trykk på «Min profil» i menyen til venstre.
  2. Hak av for den varslingen du ønsker.
  3. Trykk «Lagre»

NB: Varslingsinnstillingene gjelder for alle stillinger du har satt at varsling skal være «På».