Overordnet oppsett av annonsesporing

Forutsetter tilgang til vedlikeholdsmenyen.

Her kan du legge til ønskede mediekanaler for deres stillinger.

• Skriv inn ønsket media i feltet, velg alternativ fra listen som fremkommer og trykk «Legg til».

Dersom dere alltid bruker kanaler som Jobbnorge, Finn.no og NAV.no kan dere legge disse til i listen. Listen for annonsesporing framkommer automatisk på trinn 2 – «Søknadshåndtering».

Annonsesporing danner statistikkgrunnlag slik at dere kan få oversikt over hvor søkere har sett stillingen.

Se denne siden for å sette opp annonsesporing på en enkelt stilling.