Se automatisk svarbrev

For å se det automatiske svarbrevet forutsetter det at du har tilgang til vedlikeholdsmenyen.

1. Under «Vedlikehold» i menyen trykker du på «Innstillinger».
  2. Velg enheten du ønsker å se autosvaret for i listen over dine tilgjengelige enheter/avdelinger. Dersom du skal se det globale autosvaret trykker du på arbeidsgivernavnet.

NB: Det globale autosvaret sendes ut fra alle enheter dersom ikke enhet har eget autosvar. Dersom enhet har eget autosvar overstyrer det global versjon.