Opprette og redigere ny enhet/avdeling

Opprette ny enhet/avdeling

Dersom du har tilgang til vedlikeholdsmenyen har du mulighet for å opprette en ny enhet/avdeling.

1. Gå inn i menypunktet som heter «Vedlikehold».
  2. Tykk på «Innstillinger».
  3. Velg «Opprett ny enhet».

På siden som fremkommer kan du fylle inn informasjon om den nye enheten/avdelingen.

1. Fyll først inn navn på enheten.
  2. Bla deg deretter ned på siden for å velge «Eierenhet».

Du har mulighet til å legge inn ingress og autosvar dersom enheten skal ha egen versjon av disse. Dersom ikke ingress eller autosvar legges inn arves dette fra eierenheten.

• Trykk «Lagre» når du har fylt inn ønskelig informasjon.

Enheten/avdelingen vil ligge alfabetisk sortert under eierenhet i strukturen.

NB: Ved å trykke «Legg til språk» kan du registrere informasjonen om enheten på flere språk.

Redigere en enhet/avdeling

For å redigere en enhet/avdeling forutsetter det at du har tilgang til vedlikeholdsmenyen.

1. Gå inn i menyen «Vedlikehold».
  2. Trykk på «Innstillinger».
  3. Velg den avdelingen/enheten du ønsker å redigere ved å trykke på den.

På siden som fremkommer har du mulighet til å gjøre en rekke endringer:

1. Endre enhetens navn.
  2. Skrive inn en egen ingress som vil vises under publisering av stilling for valgt avdeling/enhet.
  3. Endre enhetens annonselogo og logo for søkeresultat.
  4. Lage autosvar som skal gjelde denne enheten og eventuelle under-enheter.

Husk å trykke «Lagre» nederst på siden når du har gjort ønskede endringer.

NB: Når du har trykket «Lagre» vil du ha mulighet for å legge til andre språk. Det vil da åpnes en ny arkfane som du kan legge inn informasjon i på samme måte.