Sende påloggingsinformasjon til brukere

Utsending av påloggingsinformasjon forutsetter at du er administrator.

Du kan velge å sende påloggingsinformasjon når brukeren blir opprettet:

• La det være haket av for «Send tilgangsinformasjon til bruker» dersom du ønsker å sende påloggingsinformasjon til bruker umiddelbart.
  • Om du ønsker å sende påloggingsinformasjon på et senere tidspunkt fjerner du haken for «Send tilgangsinformasjon til bruker» før du trykker på «Lagre».

Ønsker du å sende påloggingsinformasjon til bruker på et senere tidspunkt:

• Gå i menyen «Brukere» under «Vedlikehold».
  • Søk opp og velg personen du ønsker å sende påloggingsinformasjon til.
  • Under «Personalia» på siden som kommer opp trykker du på «Send påloggingsinfo».

Brukeren vil motta en melding til sin e-post adresse inneholdende lenke for å aktivere konto og opprette passord selv. I tillegg vil e-posten inneholde informasjon på norsk og engelsk om hvor brukeren kan finne hjelpemenyer og brukermanual i systemet.

NB: Lenken vil av sikkerhetsmessige årsaker kun være aktiv i 24 timer. Dersom brukeren ikke har aktivert sin konto innen denne tid, må påloggingsinformasjon sendes ut på nytt.