Hvordan avslutte en stilling

Når saksbehandlingen er ferdig må stillingen avsluttes for å sjekke den ut av systemet og slette personopplysninger fra søkerne som ikke skal oppbevares lengre enn det som er nødvendig i saksbehandlingen. 

mceclip0.png

 

  1. Klikk "Avslutt stilling" når du er inne i den aktuelle stillingen. Knappen vil først vises etter stillingen er avpublisert.
  2. Les opplysningene og bekreft at du vil avslutte stillingene.mceclip2.png

 

Alle funksjoner for stillingen vil deaktiveres etter den er avsluttet. Det vil derfor ikke lenger være mulig å behandle stillingen og kandidatene, og det er heller ikke mulig å gjenåpne stillingen. Søknadene vil fremdeles vil tilgjengelig i en gitt periode i henhold til hva som er angitt i personverninnstillingene før de slettes automatisk.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse