Hvordan avslutte en eller flere stillinger

Når saksbehandlingen er ferdig kan du avslutte en stilling både fra oversikten «Mine stillinger» og fra søkeroversikten.

Fra søkeroversikten på aktuell stilling:

1. Oppe i høyre hjørne under «Status» kan du endre status på stillingen.
  2. Velg «Avsluttet» i listen som fremkommer.
  3. Les informasjonen og trykk «Lagre» dersom du ønsker å avslutte stillingen.
  4. Stillingen kan nå bli funnet under «Avsluttede stillinger» i oversikten «Mine stillinger».

Fra «Mine stillinger» kan du også avslutte flere stillinger samtidig.

1. Hak av for stillingen(e) du ønsker å avslutte behandling for.
  2. Nede i bunnmenyen trykker du på «Sett status».
  3. Velg status «Avsluttet».
  4. Trykk «Lagre».

NB: Alle funksjoner for stillingen vil deaktiveres når du setter den i status «Avsluttet». Det vil derfor ikke lenger være mulig å behandle stillingen og kandidatene.