Gi innsyn til en stilling

Det er mulig å gi brukere innsyn i en enkelt stilling. De vil da ha innsyn frem til stillingen er avsluttet eller innsynet er fjernet.

1. I stillingen du vil gi tilgang til, klikk på arkfanen «Innsyn».
  2. Søk etter bruker eller brukergruppen i feltet «Finn bruker».
  3. Velg fra listen og trykk «Legg til».
  4. Brukerens navn fremkommer da i en liste lenger ned på siden. Listen viser hvem som har innsyn i stillingen.

Brukere med avdelingsinnsyn har som standard tilgang til alle stillinger på avdelingen. Fjerner du haken "Inkluder brukere med avdelingsinnsyn" vil kun de i over brukere med stillingsinnsyn ha innsyn i stillingen, i tillegg til administratorer.