Gi bruker innsyn i en bestemt stilling

Det er mulig å gi brukere innsyn i en enkelt stilling. Du velge da hvilke tilganger brukeren skal ha i saksbehandlingen, også vil brukeren ha innsyn frem til stillingsutlysningen er avsluttet.

1. I Jobbadmin, gå inn i stillingen du ønsker å gi innsyn til.
  2. Trykk på arkfane «Innsyn».
  3. Søk etter bruker i feltet «Finn bruker».
  4. Velg bruker og trykk «Legg til».
  5. Brukerens navn fremkommer da i en liste lenger ned på siden. Listen viser hvem som har innsyn i stillingen.

NB: Dersom det er behov for å slette stillingsinnsyn for en bruker kan dette gjøres ved å trykke på søppelbøtten ved siden av navnet til brukeren.