Slette søkere eller søknader

Dersom du må slette søkere eller søknader fra en stilling kan du benytte følgende fremgangsmetode:

1. Gå til stillingen du ønsker å slette søkere/søknader fra.
  2. I fanen «Søkere» haker du av i listen for den/de søkerne det gjelder.
  3. Nederst på linjen finnes en knapp som heter «Slett». Trykk på denne dersom du ønsker å slette markert(e) søker(e).
  4. Bekreft slettingen ved å trykke «Slett» i som kommer opp boksen.