Filtrere søkere med registrert overtallighet, innvandrerbakgrunn m.m

Dersom noen av søkerne har registrert inn overtallighet, innvandrerbakgrunn, funksjonshemming m.m kan du filtrere søkerlisten ut fra dette.

1. Trykk på «Filtrer oversikt» oppe til høyre for søkeroversikten for å se de tilgjengelige filtermulighetene.
  2. Velg ønsket filter for å få en liste over søkerne registrert med dette.

NB: Dersom ingen har registrert for eksempel overtallighet vil ikke filter for overtallighet fremkomme.