Flytte søker over på annen stilling

Det er mulig å flytte en søker fra et stillingsnummer til et annet.

1. Gå inn i søkeroversikten til den stillingen du ønsker å flytte søker fra.
  2. Marker de søkerne du ønsker å flytte.
  3. I feltet hvor det står «Flytt til stilling med ID» skriver du inn ID-nummeret på stillingen der søker(ne) skal flyttes til.
  4. Trykk på «Flytt».
  5. Søker(ne) er nå flyttet til ny stilling.

NB: Når en søker flyttes til en annen stillingen vil søkeren ikke lenger være oppført i søkeroversikten til den opprinnelige stillingen.