Invitere kandidat til å søke på stilling

For å invitere kandidater til å søke på stillinger du har lyst ut, trenger du kandidatenes e-postadresse.

1. Gå inn i søkeroversikten til aktuell stilling.
  2. Trykk på «Ny søker».
  3. Velg «Inviter ny søker».
  4. Skriv inn e-postadressen til den som skal motta invitasjonen. Ved flere mottakere separeres disse ved hjelp av semikolon.
  5. Teksten i emne- og meldingsfeltet kan endres om ønskelig.
  6. Trykk «Send invitasjon».
  7. En e-post inneholdende en link til den aktuelle stillingen blir sendt mottaker.

NB: Linken er aktiv i 48 timer fra meldingen er sendt og søkeren må ferdigstille søknaden innen denne tid.