Hvordan søke etter utlysninger under «Mine stillinger»

Under "Mine stillinger" i Jobbadmin kan du søke opp stillinger basert på en ulike kritierer. Alle stillinger som er opprettet er søkbare, også avsluttede.

1. Gå til «Mine stillinger».
  2. I søkefeltet kan du søke på stillingstittel, stillingsstatus, type, intern ID og dine egendefinerte etiketter. Listen filtreres etter hva du skriver inn.

NB: Dersom du logger ut med et filter på, vil nettleseren og systemet huske dette, så neste gang du går til «Mine stillinger» vil du komme inn i det samme bildet som du forlot.