Sende post til søker

Du kan enkelt sende post til en eller flere søkere fra jobbadmin:

1. Gå til en stilling.
  2. Under fanen «Søkere» kan du hake av i listen for den/de søkerne du ønsker å sende post til.
  3. Trykk på «Send post».
  4. Du vil få opp en liste over mottakere. Du kan også velge å sende kopi av meldingen til egendefinerte mottakere.
  5. Dersom du ønsker at mottaker skal kunne svare på meldingen må du hake av for dette.
  6. Du kan om ønskelig angi en status på søkerne via rullemenyen. Denne statusen kan brukes til å filtrere søkeroversikten på i etterkant.
  7. Velg meldingstype.
  8. Skriv meldingen inn i tekstfeltet, eller velg en mal. Det er mulig å redigere innholdet i tekstfeltet selv om du har valgt en mal.
  9. Det er mulig å legge ved vedlegg eller søkerliste før du sender meldingen dersom det er ønskelig.
  10. Trykk på «Send melding» for å sende posten, eller velg «Lagre utkast» dersom du ønsker å lagre meldingen. Lagrede meldinger vil du finne igjen under «Utkast» i fanen «Post» på stillingen. Utkastet kan derfra redigeres og eventuelt sendes.

NB: Dersom du sender post til flere søkere samtidig vil de ikke kunne se de andre mottakerne av posten.