Ta ut og sende søkerlister

Søkerlisten kan tas ut fra søkeroversikten på aktuell stilling, på følgende måte:

1. Hak av for søkerne som skal være med på søkerlisten.
  2. Trykk på «Ta ut søkerliste» på bunnlinjen under søkerne.
  3. Trykk på et av alternativene som fremkommer for å velge hvilken søkerliste du ønsker å ta ut.
  4. Ønsket søkerliste åpner seg i nettleseren din.

Søkerlisten kan sorteres etter gitte kriterier i menyen til venstre. Den kan også lastes ned i PDF- eller XML-format, eller skrives ut. Disse alternativene finnes i menyen til venstre i søkerlisten. Over menyen finnes et alternativ som heter «Send rapport». Denne brukes dersom det er ønskelig å sende søkerliste til egendefinerte mottakere.

Søkerliste som skal sendes til søkerne legges ved som vedlegg under «Send post».

NB: Fra «Ta ut søkerliste» på bunnlinjen er det også mulig å ta ut loggkommentarer, kontaktliste og screeningbesvarelser hvis screening er knyttet til stillingen.

Egendefinerte søkerlister

1. Gå til stillingen du ønsker å ta ut søkerliste for.
  2. I fanen «Søkere» må du gjøre et utvalg av ønskede kandidater. Enten ved å klikke på boksen over kandidatene slik at du markerer alle, eller ved å gjøre et uttak.
  3. Gå til funksjonen «Ta ut søkerliste» nederst på denne siden.
  4. Bla deg nederst på listen, og velg «Egendefinert søkerliste». Velg de kategoriene du ønsker å ha med på listen. Du kan også velge alle kategoriene.
  5. Når du har gjort utvalget du ønsker, klikker du «Generer søkerliste» nederst på denne siden.

Når søkerlisten er generert kan du åpne søkerlisten som PDF, sende på rapport til andre eller sortere den på flere ulike måter.