Eksportere intervjutidspunkt til egen kalender i Outlook og e-post

Det er mulig å eksportere intervjutidspunkter til din egen kalender i Outlook eller andre e-postsystemer på to måter.

Ved innkalling av kandidater til intervju

1. Velg en eller flere kandidater fra søkeroversikten.
  2. Trykk «Behandle» og «inviter til intervju».
  3. Legg inn dato og tidspunkt for intervju, sammen med eventuelle detaljer.
  4. Trykk «Lagre».

Du vil nå en oversikt over den eller de kandidater som er innkaller, der dato og tidspunkt er en klikkbar lenke til kalenderfil som kan åpnes i Outlook.

Fra kandidatens søknad etter innkallingen er sendt

1. Gå til arkfane «Detaljer» for inne på søknaden til valgte kandidat.
  2. Under "Intervju" vil dato og tidspunkt være klikkbar lenke til kalenderfil til Outlook.