Eksportere intervjutidspunkt til egen kalender i Outlook og e-post

Det er mulig å eksportere intervjutidspunkter til din egen kalender i Outlook eller andre e-postsystemer.

Kandidaten må først behandles og settes som «Innkalt til intervju».

1. Velg aktuell kandidat fra søkeroversikten.
  2. Trykk «Behandle».
  3. Hak av for «Innkalt til intervju».
  4. Legg inn dato og tidspunkt for intervju.
  5. Trykk «Lagre».

Når kandidaten er oppført med intervjutidspunkt kan du eksportere denne informasjonen til kalender i din epost.

1. Gå til arkfane «Detaljer» for aktuell kandidat.
  2. Trykk på oppført tidspunkt der det står «Tidspunkt».
  3. En fil vil lastes ned til din datamaskin.
  4. Åpne filen og en møteinnkalling vil automatisk opprettes for saksbehandler og kandidat. Informasjonen om intervjuet som er notert på kandidaten i jobbadmin vil komme med i meldingen, men denne kan redigeres før meldingen eventuelt sendes ut.
  5. Fjern kandidatens epost dersom du ikke ønsker å sende innkalling til denne.
  6. Trykk «Send oppdatering» eller «Lagre» for å opprette møtet i din kalender.