Innstille en søknad

Når søkere skal innstilles er det mulig å gjøre dette i Jobbadmin.

1. Gå til søkeroversikten for aktuell stilling.
  2. Trykk på «Vis» på kandidaten du ønsker å innstille.
  3. Bla deg ned på siden som åpnes og trykk på «Behandle».
  4. Skriv inn innstillingsnummer i feltet for «Innstilt som nr: (1-20)».
  5. I feltet for «Innstillingsbegrunnelse» kan du skrive begrunnelse for innstilling.
  6. Trykk på «Lagre» når du har gjort de endringene du ønsket. Innstillingsnummer vil vises på kandidaten i søkeroversikten.

NB: Dersom du har lagt inn merknad på kandidaten og/eller innstillings nummer med begrunnelse kan du senere ta ut søkerlister som inneholder denne informasjonen. Under «Dokumenter» kan du opprette et «Innstillingsdokument» fra rullemenyen. Her vil innstillingsinformasjonen på kandidaten være flettet inn.