Trekke søknad etter søknadsfristen

Etter endt søknadsfrist har søker mulighet til å sende forespørsel om trekking av sin søknad. Forespørselen framkommer i søkeroversikten.

• Trykk på ikonet for forespørselen i søkeroversikten for å behandle ønsket fra søker.

Når søknaden er trukket vil den fjernet fra søkeroversikten for saksbehandler. Dette blir synlig i loggen for stillingen.

Offentlig og utvidet søkerliste

Søknaden vil fremdeles vises i offentlig og utvidet søkerliste ved trekking etter søknadsfrist.

I offentlig søkerliste anonymiseres søkeren. I utvidet søkerliste fremkommer søkeren som normalt med en merknad om at søknaden er trukket.

Trekke søknaden manuelt på vegne av søker

Se veiledning her.

Før søknadsfrist kan jobbsøker trekke sin søknad direkte, og kandidatlisten vil renummereres. Søkeren vil ikke fremkomme på offentlig og utvidet søkerliste.