Trekke søknad

Etter endt søknadsfrist har søker mulighet til å sende forespørsel om trekking av sin søknad. Forespørselen framkommer i søkeroversikten.

• Trykk på ikonet for forespørselen i søkeroversikten for å behandle ønsket fra søker.

Når søknaden er trukket vil den slettes fra søkeroversikten. Dette blir synlig i loggen for stillingen.

Dersom søker ikke har benyttet direkte mulighet i systemet for å be om trekking kan saksbehandler trekke søknaden manuelt:

1. Velg den aktuelle kandidaten.
  2. Trykk på knappen «Behandle» under arkfanen «Detaljer».
  3. Hak av for «Søknad trukket».
  4. Trykk «Lagre».
  5. Søknad er nå trukket og søker vil forsvinne fra søkeroversikten samt alle søkerlister. Dette blir synlig i loggen for stillingen.

NB: Før søknadsfrist kan jobbsøker trekke sin søknad direkte, og kandidatlisten vil renummereres.