Registrere CV

Logg deg inn på Jobbnorge med din e-postadresse og tilsendte passord.

Du har to muligheter til å registrere din CV.

• Trykk på «Mine CV`er» i menyen til venstre.
  • Ved å søke en stilling. (I tillegg til standard skjema, kan det nå dukke opp 2 andre skjemaer, avhengig om du søker juridiske stillinger eller akademiske stillinger.) Merk at det er arbeidsgiver selv som avgjør hvilket skjema som knyttes til stillingen.

Dersom du ikke ønsker å fullføre din søknad, kan du klikke «Avbryt» nederst på siden du befinner deg på. Du kan senere hente denne søknaden under «Usendte søknader». Her kan du fullføre søknaden, eller slette den om du ikke vil sende denne søknaden likevel.

Når du har fylt ut en CV vil det dukke opp en ny kategori under «Mine CV‘er» i menyen til venstre. Her vil du finne de ulike skjemaene du har benyttet under jobbsøk og du kan når som helst gå inn å redigere disse.
Har du søkt jobb med standard skjema, finner du dette navngitt «Standard CV» under «Mine CV‘er».

Når du er inne på «Min side», finner du valget «Min søknadstekst» i menyen til venstre. Du vil her få mulighet til å lage en generell søknadstekst som du kan spissformulere fra gang til gang slik at den tilpasses den enkelte stilling.

Husk at CV er gjenbrukbar og kan brukes til å søke på flere stillinger. Ved endt registrering av din CV vil du få mulighet til å forhåndsvise og skrive den ut.

CV-informasjon og søknadstekst er kun tilgjengelig for deg som jobbsøker og de arbeidsgivere som du har valgt å sende søknaden til.