Logge inn på jobbsøkerkonto

Fra www.jobbnorge.no:

• Gå til «Logg inn» og klikk «Jobbsøker».

• Skriv inn registrert e-postadresse og passord.

• Hvis du får opp feilmelding "Ugyldig kombinasjon av brukernavn og passord", så kan du bruke "Glemt passord"-funksjonen for å lage et nytt passord.

(OBS! Ved bruk av "Glemt passord-funksjonen" sendes det en instruksjonsmail til eposten du legger inn (Må være samme som er tilknyttet jobbsøker-konto). Denne mailen kan havne i søppelpost, så sjekk gjerne der om den ikke dukker opp i innboksen innen kort tid.)